Indica en qué idioma quieres navegar por nuestra web.
Indica en quin idioma vols navegar per la nostra web.
Specify your preferred language for browsing our website.
Indiquez dans quelle langue vous souhaitez naviguer sur notre site.
24/01/2024 - 20:30

L’equip d’Andorra 1 guanya l’or al National Team Event del Trofeu Borrufa

Etna Pou, Jan Visa, Vicky Gallerani i Guillem Rous s’imposen en una ajustada final al conjunt d’Espanya 1

 

La pista del Canaro ha acollit aquesta tarda el National Team Event del Trofeu Borrufa, una de les proves que genera més expectació en la qual les delegacions dels països lluiten per equips en un eslàlom gegant paral·lel, un format que transmet emoció i competitivitat. Són descensos eliminatoris amb equips formats per dos esquiadors U14 i dos corredors U16, un noi i una noia per cada categoria, en què van caient els equips fins a quedar només un vencedor.

 

Andorra es fa amb l’or al NTE

En l’edició d’enguany l’equip d’Andorra 1, conformat per Vicky Gallerani (U14), Guillem Rous (U14), Etna Pou (U16) i Jan Visa (U16), s’ha emportat la medalla d’or del NTE en la final contra l’equip d’Espanya 1 en un duel molt ajustat que ha quedat en empat a 2, però que s’ha endut l’equip del Principat en obtenir una major diferència de temps en les victòries. L’equip de la federació espanyola, conformat per Martí Rives (U14), Gabriel Rodríguez (U16), Laia Cañas (U14) i Jana Borda (U16), s’ha adjudicat la medalla de plata.

En la petita final per al 3r i 4t lloc, l’equip de França 1 s’ha assegurat la medalla de bronze després d’imposar-se per 3 triomfs a 1 a l’equip de la Gran Bretanya. Prèviament, l’equip Andorra 2, format per Paula Ledesma (U14), Roc Vila (U14), Ainhoa Piccino (U16) i Jordi Rogel (U16), ha estat superat per França 1 en una eliminatòria de quarts de final molt ajustada (2-2) en què també s’ha decidit el passi a la semifinal per la diferència de temps.

Demà dijous es disputaran les proves de gegant U14 a la pista Les Canals i l'eslàlom U16 a la Portella del Mig d'Ordino Arcalís a partir de les 10 h del matí. A la tarda, la Plaça Major d'Ordino tornarà a ser el centre neuràlgic del Trofeu Borrufa amb la celebració de la cerimònia de clausura i el lliurament dels darrers premis de la jornada, així com dels vencedors del NTE d'avui.

 

Seguiment en directe

Tots els resultats de les competicions es podran seguir cada dia a través de la web www.borrufa.com, on hi haurà un espai dedicat als resultats de les curses a través del cronòmetre que retransmetrà en directe les posicions de cada corredor un cop superada la meta. També es podrà fer un seguiment tant de la competició com dels aspectes més socials a través de les xarxes del trofeu: Instagram i Facebook. Totes les fotografies oficials dels corredors, així com dels diferents actes socials i lliuraments de premis, estaran disponibles per a la seva descàrrega aquí.

 

 

Descarrega una selecció del material gràfic