Indica en qué idioma quieres navegar por nuestra web.
Indica en quin idioma vols navegar per la nostra web.
Specify your preferred language for browsing our website.
Indiquez dans quelle langue vous souhaitez naviguer sur notre site.
20/12/2023 - 13:30

Grandvalira Resorts prepara un Nadal ple d’activitats d’aventura i propostes màgiques

Les estacions de Grandvalira Resorts celebren les festes nadalenques amb les tradicionals baixades de torxes de Soldeu i el Pas de la Casa i la visita del Pare Noel

 

Les activitats complementàries i els serveis de les escoles són els grans reclams per aquest període

 

Nova edició del Brunch Electronik amb Vitalic i Raxon a L’Abarset, per on també passaran Viviana Casanova, Marco Faraone, Simply J, Josh Wink i Andrea Oliva

 

Les estacions de Grandvalira Resorts ja ho tenen tot a punt per rebre el Nadal amb un ampli ventall de propostes nadalenques i d’aventura per a tota la família, acompanyades com és habitual de les activitats màgiques com el múixing o les sortides en motos de neu, els àpats a les terrasses més icòniques de les estacions o els sopars sota els estels.

Les activitats més típicament nadalenques són sempre les grans protagonistes per aquesta època a Grandvalira Resorts. Així, enguany no faltaran les baixades de torxes a Soldeu, el 31 de desembre a les 18 h a la pista Ós, i al Pas de la Casa, el 5 de gener a la pista Directa. Aquesta segona anirà seguida de l’arribada dels Reis Mags, a qui se’ls donarà la benvinguda amb la tradicional cavalcada i un gran espectacle de focs artificials. Els petits esquiadors, de 6 a 12 anys, també tindran el seu protagonisme i podran participar en la baixada de llumetes de Soldeu el dia 3 de gener. Ambdues baixades de Soldeu comptaran amb el Demo Team, que farà el descens amb un espectacular vestit de llums led.

La persona més buscada aquests dies, el Pare Noel, visitarà el dia 24 de desembre els jardins de neu del Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp per acompanyar els petits esquiadors en les seves primeres baixades, així com les escoles de Soldeu, El Tarter i Canillo el mateix dia 24 perquè els nens i nenes li puguin expressar els seus desitjos més especials. Els visitants a Ordino Arcalís podran trobar-se el Pare Noel esquiant per l’estació els matins a partir d’avui i fins al dia de Nadal de 10 h a 12 h. Després visitarà els jardins de neu i, de 13 h a 15 h, estarà disponible al restaurant de Planells per a qui li vulgui fer arribar els seus desitjos.

Aquells que vulguin una trobada més especial i íntima amb el Pare Noel, se’l pot visitar acompanyat dels seus follets al restaurant de la Cow Bella de Pal Arinsal el 22 de desembre; fer un berenar-sopar amb ell a Canillo els dies 22 i 23, o berenar vora el foc i fer manualitats amb ell a la Cabaneta d’Incles d’Epic Andorra cada dia fins al 23.

 

Aprendre a Grandvalira Resorts aquest Nadal

Les escoles de les diferents estacions estaran al 100% operatives durant les festivitats per oferir al visitant l’ampli ventall de programes d’aprenentatge que ofereixen per a totes les edats, nivells i disciplines. Així, tothom qui vulgui pot aprendre o millorar la seva tècnica no només en esquí i snowboard, sinó també en Freestyle i Freeride. Per fer-ho, tots els sectors de les estacions compten amb zones de debutants altament preparades i que a més gaudeixen actualment d’unes bones condicions per a la pràctica de l’esquí. Als jardins de neu, els més petits podran iniciar-se en l’snowboard amb la metodologia Burton Riglet, un programa innovador i progressiu que en facilita l’aprenentatge d’una forma segura.

 

Nadal musical i après-ski

L’après-ski de L’Abarset serà un dels punts més calents d’aquest Nadal, i farà vibrar l’estació amb les propostes que té preparades. Aquesta setmana passaran pel local del sector El Tarter de Grandvalira Marco Faraone, aquest dissabte, així com Simply J, LAEET, Noe Osses, Patricia Mantovani i Edu_Art.

La intensitat anirà escalant i, per acomiadar el 2023, el temple de l’après-ski ha preparat uns dies d’alta vibració que començaran el dia 28 amb Viktor Ollé. Els DJ Arodes i Andrea Oliva seran els artífexs d’una actuació molt especial que comptarà amb la performance de Mr. Dripping el divendres 29, mentre que Josh Wink és el gran reclam del dia 30. Vidaloca serà l’encarregat de posar el ritme l’última tarda après-ski de l’any, el dia 31.

El gener arriba carregat amb una nova edició del Brunch Electronik, el dia 5, amb el dance electrònic de Vitalic, el techno de Raxon i la DJ resident Patricia Mantovani. El dia abans torna Eli Kapowski de la mà del San Miguel (never) chill Thursdays i el dia de Reis tancaran les celebracions nadalenques les actuacions de Viviana Casanova, Dosem i Edu_Art.

A més, el temple de l’après-ski manté la seva proposta d’Urban Sounds amb Blade els dimecres i les festes “We Love the 80’s & 90’s” per a tota la família dels diumenges.

Les terrasses dels diferents sectors també comptaran amb DJ i actuacions. Pal disposarà de DJ al Xiringuito i al Pla de la Cot, i a El Niu d’Arinsal. Ordino Arcalís, per la seva banda, també comptarà amb sessions de DJ a La Coma i amb l’actuació del Mag Jorge a Planells amb la seva màgia de proximitat.

 

Cel estrellat i gastronomia prenen el protagonisme aquestes festes

El cel estrellat andorrà no té igual i gaudir-lo durant un sopar a 2.000 m d’altitud és una de les grans experiències que es poden viure a les estacions de Grandvalira Resorts. Locals com el Coll de la Botella a Pal Arinsal proposa els sopars Starlight, en les que es pot viure la bellesa de la nit a través dels seus singulars arrossos i carns a la pedra. Encara més singular serà sopar al Pla de la Cot, on per arribar-hi cal fer-ho en esquí de muntanya o ratrac.

A Ordino Arcalís es pot viure l’experiència al restaurant La Coma, on l’ascens es fa amb un vehicle oruga, i al Refugi de Sorteny on, a més, s’hi pot pernoctar. També ofereix sopars el nou i exclusiu restaurant amb forma de tub de vidre, el bulthaup Grau Roig. Amb capacitat fins a 16 persones ha estat decorat per la prestigiosa marca i oferirà dinars i sopars.

Durant el dia, Grandvalira Resorts compta amb 87 punts de restauració amb diferents propostes on sempre destaca el gran ambient i l’aposta per la bona gastronomia. Alguns dels restaurants clàssics de Grandvalira que un no es pot perdre durant la seva visita són El Racó de Solanelles, que enguany ha reformat la terrassa, el Llac de Pessons, l’Arrosseria Pi del Migdia, la terrassa In the Snow Veuve Clicquot, o el Wine & Meat Bar by Jean Leon.

 

Més enllà de l’esquí

Els diferents sectors de les estacions compten amb propostes molt engrescadores més enllà de l’esquí on, sempre amb la muntanya com a protagonista, els visitants podran gaudir d’una gran experiència.

Els Grandvalira Mountain Guides tenen preparades excursions que permetran endinsar-se en l’entorn, ja sigui en raquetes o esquí de muntanya, o aprendre a escalar en gel, una de les noves activitats disponibles enguany a Ordino Arcalís sempre que la meteorologia ho permeti.

Aquestes activitats se sumen a les atraccions del Mon(t) Magic Family Park de Canillo com el Màgic Gliss i la tirolina; el múixing a Grandvalira, que transporta a la màgia de descobrir els boscos nevats amb l’única distracció del soroll del trineu que llista; les Snowtrikes, el simulador d’esquí i la pista de trineus a Pal Arinsal.

 

Últims dies per adquirir els forfets de temporada a preu reduït

Els clients no residents que vulguin aconseguir l’Andorra Pass o el Nord Pass encara són a temps de fer-ho a un preu promocional fins al 22 de desembre. En el cas de l’Andorra Pass, el preu és de 895 € per als nous clients, mentre que aquells que ja tinguessin el passi la temporada passada tenen un 5% de descompte i, per tant, el poden adquirir per 850 €. A partir del 23 de desembre, el preu serà de 1.145 € i 1.205 € per als clients fidels i nous, respectivament. Pel que fa al Nord Pass, el preu actualment és de 660 € per als clients fidels no residents a Andorra, mentre que els nous clients el poden obtenir per 695 €. A partir del 23 de desembre i fins a final de temporada, el preu passarà a ser de 779 € per als usuaris fidels no residents i de 820 € per als nous clients.

D’altra banda, ja està també disponible el Forfet Plus+, que permet esquiar a les tres estacions andorranes: Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís amb un únic suport i un sistema de pagament per ús. És un forfet molt sol·licitat per aquelles persones que volen esquiar a Grandvalira Resorts diferents dies sense passar per taquilles, ja siguin consecutius o no, perquè ofereix un descompte del 15% en el preu de taquilla a partir del segon dia, entre altres avantatges que es poden consultar a la pàgina web.

 

Agenda Grandvalira:

  • 24 de desembre, visita del Pare Noel als jardins de neu de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp durant el matí i a partir de les 11 h als jardins de neu de Soldeu, El Tarter i Canillo.
  • 31 de desembre, a les 18 h: Baixada de Torxes a Soldeu (inscripcions escola de Soldeu). Recorregut: pista Ós.
  • 3 de gener, a les 18.30 h: Baixada de Llumetes a Soldeu per a nens i nenes de 6-12 anys. Recorregut: pista Ós.
  • 5 de gener, Brunch Electronik a L’Abarset.
  • 5 de gener, a partir de les 18 h: Baixada de Torxes (Pas de la Casa), cavalcada i focs d’artifici.

 

Agenda Pal Arinsal:

  • 22 de desembre, últim dia per visitar el Pare Noel a la Cow Bella.

 

Agenda Ordino Arcalís:

  • Del 20 al 25 de desembre, de 10 h a 12 h: el Pare Noel esquiarà per l’estació; de 12 h a 12.30 h visitarà el Jardí de neu de Planells, i de 13 h a 15 h recollirà cartes al restaurant de Planells.
  • 30 de desembre i 3 de gener, de 12.30 h a 14.30 h: Màgia de proximitat amb el Mag Jorge a Planells.

 

 

 

Descarrega el material gràfic